U Osijeku i ove godine Premier Tennis Show

I ove godine će se u Osijeku, 6. i 7. travnja, održati Premier Tennis Show, sportsko-humanitarna akcija koju je pokrenula osječka tenisačica Donna Vekić i njezina obitelj, a sav prihod bit će usmjeren na izgradnju javnih teniskih igrališta u Osječko–baranjskoj županiji.

Najavljeno je to na današnjoj konferenciji za novinare na kojoj su uživo sudjelovali župan Ivan Anušić, zamjenica gradonačelnika Žana Gamoš, pročelnica Upravnog odjela za turizam, kulturu i sport Tatjana Roth te Igor Vekić, organizator Premier Tennis Show-a. Konferenciji su se video pozivom pridružili Donna Vekić iz Geneve, Borna Ćorić iz Rotterdama, Ivan Ljubičić iz Dohe te predsjednica HTS-a Nikolina Babić iz Zagreba.

– Ovo je inicijativa koja se događa po prvi puta u Hrvatskoj s finalnim ciljem izgradnje javnih teniskih terena, koji bi bili dostupni svima. Prije svega djeci i mladeži, ali posebno smo ponosni na edukaciju koju smo dogovorili za sve štićenike Doma za djecu Klasje u Osijeku, rekao je Igor Vekić.

Zamjenica gradonačelnika Žana Gamoš istaknula je kako se u Osijeku zadnjih godina održavaju razni svjetski i europski sportski događaji te da se Osijek pokazao kao izvrstan domaćin, osobito osječka publika. – Puno nam znači imidž sportskog grada, zato se radujemo i ovom velikom događaju i nadam se da će Osječanke i Osječani imati priliku bodriti svoje sugrađane na zemljanom terenu, dodala je dogradonačelnica Gamoš.

Očekuje se nastup svih najboljih hrvatskih tenisača i tenisačica, a format turnira sličan je prošlogodišnjem – igrat će se na zemljanim terenima u dvorani Gradski vrt, tenisači će biti podijeljeni u pet kategorija, a međusobno će igrati jedan set. Prvog će se dana održati donatorska večera s aukcijom predmeta poznatih hrvatskih i svjetskih tenisača, a nastupit će Nina Badrić.

– Pozivam vas sve da nas pratite, u idućim danima ćemo izvještavati o svim novostima. Hvala županu i Gradu Osijeku na podršci, kao i uvijek. Nadam se da ćemo moći nastupati pred publikom u dvorani Gradski vrt, a ako ne, vjerujem da ćemo se gledati online, kazala je Donna Vekić.

Izvor

Autor: Predrag Martinović

Najnovije

Kako bi poboljšao vaše iskustvo na portalu, Jastrebarska Stvarnost pohranjuje privremene kolačiće u korisnička računala. Kolačići su tekstualne datoteke koje ne mogu naštetiti vašem računalu, a ako želite, možete ih obrisati u vašem pregledniku, no onda će vam se obavijest pojaviti prilikom sljedećeg otvaranja portala. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama. Naša je dužnost zbog direkcije EU (EU Cookies Policy) zatražiti dozvolu za pohranjivanje kolačića. Pročitajte naše uvjete korištenja i pravila privatnosti za više informacija.

Ova web stranica koristi kolačiće tako da vam možemo pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Podaci o kolačićima pohranjuju se u vašem pregledniku i obavljaju funkcije poput prepoznavanja kod povratka na našu web stranicu i pomaže našem timu da shvati koji su dijelovi web stranice vama najzanimljiviji i najkorisniji. Ispod je lista izvora koji automatski postavljaju kolačiće na Vaš uređaj. Možete ih pojedinačno uključiti ili isključiti u bilo kojem trenutku. Pročitajte više u našim pravilima privatnosti

Neophodni kolačići trebali bi biti omogućeni uvijek kako bismo mogli spremiti vaše postavke kolačića.

Ova opcija je uvijek automatski uključena i postavlja samo jedan funkcionalni kolačić u Vaš preglednik kako bi sustav znao koje su vaše postavke. Taj kolačić spriječava nepotrebno pojavljivanje ovog prozora.

Ovaj kolačić će dozvoliti učitavanje skripte Google Analytics usluge koja prati Vaše korištenje ove stranice. Također dozvoljava instalaciju Google Analytics kolačića.

Google Analytics prati koje članke čitate, koliko vremena provodite na stranici i ostale parametre Vaše aktivnosti na našoj stranici. Koristimo Google Analytics uslugu kako bismo što bolje mogli analizirati korištenje naše stranice te na taj način pružili najbolju moguću uslugu Vama.

Isključivanjem ovog kolačića onemogućavate učitavanje skripte Google Analytics-a i onemogućavate praćenje Vašeg kretanja na ovoj web stranici.

Ovaj kolačić će dozvoliti učitavanje skripte Google Adsense usluge koja koristi prikupljene podatke o Vašim aktivnostima na internetu kako bi Vam omogućila personalizirane oglase na našim stranicama.

Isključivanjem ovog kolačića, onemogućavate Google skriptu koja instalira kolačić na Vaš preglednik koji služi kako bi Vam donio relevantne, personalizirane oglase na našoj web stranici.

Uključivanjem ovog kolačića dozvoljavate učitavanje skripte našeg partnera "Midas Network d.o.o." koja prikazuje relevantne oglase na našim stranicama.

Onemogućavanjem ovog kolačića spriječavate našem partneru "Midas Network d.o.o." prikazivanje relevantnih, sponzoriranih oglasa.

Ovaj kolačić dozvoljava učitavanje skripte koja omogućuje prikazivanje i korištenje Facebook sustava za komentiranje članaka.

Onemogućavanjem ovog kolačića spriječavate učitavanje i korištenje Facebook komentara na našim stranicama što također spriječava instalaciju Facebook kolačića koji prati Vaše ponašanje na našim stranicama kako bi Vam mogao prikazati relevantnije sadržaje kasnije.

Ova opcija dozvoljava učitavanje skripte koja omogućuje povezivanje sa sustavom "OneSignal" koji koristimo kako bismo Vas mogli obavijestiti o svim novim sadržajima na našoj stranici ako prihvatite slanje notifikacija na Vaš uređaj.

Onemogućavanjem ove opcije spriječavate učitavanje skripte za uslugu "OneSignal" koja u tom slučaju neće raditi. Ako želite obavijesti o novim sadržajima na našim stranicama, omogućite ovu opciju i prihvatite notifikacije kada Vam se pojavi prozor s upitom.

Dozvoljavanjem ove opcije prihvaćate učitavanje fonta na našoj web stranici koji dolaze sa Google-ovih servera. Google svakom takvom konekcijom prikuplja podatke korisnika.

Onemogućavanjem ove opcije spriječavate učitavanje skripte za Google Font-ove što spriječava njihovo prikupljanje podataka korisnika, ali također onemogućava učitavanje zadanog fonta na web stranici što bi moglo narušiti Vaše korištenje stranice.